Yoga Class - nedåtriktade hund

YOGA SENSE MÄLARDALEN

YOGA MED MIG

Yoga betyder otroligt mycket för mig. Jag anser att yoga verkligen passar alla, van som ovan. Det finns inga krav eller inget du måste prestera inom yoga. I varje position, i alla lägen utgår du ifrån där du och din kropp befinner er för dagen och jobbar därifrån. Yogan går att anpassa så att den passar dig oavsett dagsform. Jag är yogalärare inom Hathayoga och YinYoga och jag vill på bästa sätt dela med mig av mina kunskaper. Tillsammans ska vi stärka vår kropp och sinne. Välkommen att börja din egen yogaresa.

 

Yogamattor, yogaband, block, filtar och bolster finns att låna på plats. Men du kan med fördel använda din egen yogamatta. Parkering finns utanför yogastudion. Ingången är via storhusets garage och sen en trappa ner, Omklädningsrum finns att tillgå. Självklart följer jag folkhälsomyndighetens rekommendationer och antal deltagare i salen kan därför ändras vid ändrade restriktioner. 

Mina yogaklasser

Välkommen till min alldeles egna lilla yogastudio, Yoga Sense, i Lilla Lövhulta.

Måndagar 17.00-18.15 Hathayoga
Ett flödande pass där vi bygger upp styrka, smidighet och hittar andningen. Passar van som ovan. 10 platser. Inslag av yinyoga kan förekomma.

Måndagar 18.45-19.45 Yinyoga
Här håller vi varje position under längre tid 3-5 minuter. Yinyoga handlar om att hitta in till bindväven och låta musklerna slappna av. Vi tar bolster, block och filtar till hjälp så att du kan komma in i ett avslappnat läge. Här strävar vi inte någonstans utan vi ska känna kroppens eget stopp. Yinyogan jobbar på djupet. 12 platser. 

Torsdagar 17.30- 18.45 Hathayoga Styrka
Den här klassen är för dig som har yogat för mig tidigare eller är mer bekant med yoga. Här har vi lite mer fokus på att stärka och bygga upp kroppen inifrån och ut. Här blir yogan lite mer fysisk men självklart utgår du ifrån dig själv och lyssnar på dagsformen. 10 platser. 

 

Höstterminen startar måndag 22 augusti och håller på 15 veckor framåt.

Klippkort:

5 ggr 650:-

10 ggr 1150:-

20 ggr 2100:-

Klippkortet är giltigt 1 år från köp datum och köpes på plats med swish eller kontant. Självklart får du ett skrivet kvitto. 

Drop in 150:-

Bokning av pass sker på boka direkt. Se passbokning.

HATHAYOGA

Hatha yoga är en lite mer lugnare yogaform men ändå fysisk. Med hjälp av andning och positioner får vi kroppen lugnare, starkare och smidigare. Ha ( sol) Tha ( måne) står just för att hitta balansen i kroppen. Därför jobbar vi både lugnt och med mer flöde i positionerna. Hatha yoga är den mest kända formen av yoga vilket många yogaformer härstammar ifrån.
Under mina pass finns ingen krav eller prestation. För mig handlar allt om att lyssna på sin kropp och jobba därifrån. Det är just när vi börjar lyssna på kroppen som vi kan läka och hjälpa den till ett bättre välbefinnande.

 

YINYOGA

Detta är en yogaform som bygger på att hitta bindväven ( fascian) i kroppen. Här, till motsats till Hathayogan, så ska kroppen helt slappna av i positionerna. Vi håller positionerna i ca. 5 minuter just för att komma åt bindväven. I bindväven som omsluter allt i kroppen så sitter mycket stress och spänningar. Här ska musklerna helt slappna av och du går aldrig längre än kroppen förmår. Till hjälp har vi yogablock, filtar och bolster allt för att ge kroppen ett läge till avlappning men ändå jobba på djupet.

YOGARETREAT & YOGADAGAR

Du kommer att bli guidad i hathayoga och yinyoga. Vi kommer att njuta av skogsbad, meditation, ved eldad bastu, vildmarkspool och vegetarisk mat. Det kommer att bli en fantastisk helg där du verkligen får chansen att bara vara. Låta kropp och sinne landa. Ingen yogavana behövs.
Vill du läsa mer om Lilla hälsostugan i Tumbo, där våra längre retreats är, så kan du göra det här.
En yogaretreat hos mig kan se lite annorlunda ut. Med och utan övernattning.

 Halv-och dagsretreats hålls även i min yoagstudio i Lilla Lövhulta och bokas via bokadirekt.

<a href="https://www.bokadirekt.se/places/marias-träning-&-hälsa-yogastudio-yoga-sense-mälardalen-30605" target="_blank"> <img src="https://foretag.bokadirekt.se/bokatid/BokaTid_Vit_MorkBakgrund_120px.png" alt="Boka tid" border="0" /></a>

PT Yoga

Vill du ha en stund helt för dig själv och utveckla din yoga? Jag styr yogapasset helt efter vad du behöver och vart du vill med yogan. Jag hjälper dig att hitta rätt i positionerna, hitta andningen och få chansen att landa i yogan i din egen takt. Jag tar yogan till den nivå du vill ha den. Yoga van eller inte.

Pris för en egen yoga stund är 950 :- ca 75 minuter

DUOYOGA


Önskar du boka en egen yoga timme tillsammans med din livspartner eller vän. Här får du inslag av par yoga och att hitta lugnet tillsammans!

Pris för en duo yoga stund ca 60 min 850:-.

                                                                                 Varmt välkommen!