top of page
löpning

PT LÖPNING

Jag anser att en grundkondition är otroligt viktig för vår hälsa. Alla behöver inte ha stora mål med sin löpning men ibland behöver man kanske en drivkraft och en pusch framåt. Självklart kan man ha stora mål, alla drömmar är fullt möjliga om du så önskar, men det viktigaste är ändå att ha en bra kondition så att du orkar med din vardag.
Jag har tränat och sprungit så länge jag kan minnas. Stunden när benen kan trumma på ute i friska luften är oslagbar. Mentalt och fysiskt. Träning är en del av min vardag och en självklarhet för att jag ska må bra.
Oavsett om du behöver hjälp med att få upp en icke existerande kondition eller om du vill ha hjälp med att bygga upp din nuvarande kondition, så kan jag hjälpa dig. Jag anpassar stunden efter dina behov och önskningar. Jag är som det låter din personliga tränare i löpning och kommer att hjälpa dig att nå dina mål och förbättra dina resultat. Men självklart är det du som måste vara villig at göra det stora jobbet!

Upplägg på mina tjänster


1 st personlig  träning 595:-
Passet innehåller löpteknikövningar och ett kortare intervallpass uppbyggt efter var du befinner dig samt dina mål. Första tillfället ingår en kortare löpstegsanalys. Tanken är att du ska få tips och inspiration för att vilja börja/fortsätta din löpning. Bygga upp en stark löpkropp och utveckla din löpning till en ny nivå.


5 st personliga träningar 2150:-
Passen innehåller löptekniksövningar och ett kortare intervallpass uppbyggt efter var du befinner dig samt dina mål. Är det ditt första tillfälle så ingår en kortare löpsteganalys. Här planerar vi in dina fem tillfällen under en kortare eller längre tid beroende på vad du har för mål. Tanken är att du ska få tips och inspiration för att vilja börja/fortsätta din löpning. Bygga upp en stark löpkropp och utveckla din löpning till en ny nivå. Dessa fem tillfällen kommer att planeras in och bör utnyttjas inom 12 månader.

 

Duo löpning 850:-
Träna tillsammans med din partner, vän eller kollega. Passet innehåller löpteknikövningar och ett kortare intervallpass uppbyggt efter var ni befinner er. Tanken är att ni ska få tips och inspiration för att vilja börja/fortsätta eran löpning. Bygga upp en stark löpkropp och utveckla er löpning till en ny nivå. Ni behöver inte ha kommit lika långt i eran löpning!


Grupp pass 3-5 personer 1200:- 

Grupp pass 6-10 personer 1700:-


Företagsträningar
Hör av dig för prisuppgift och upplägg. 

Gruppträning löpning 10 veckors program

Detta är en träningsupplägg på 10 veckor där vi träffas 1 gång/veckan. Då får alltså en bra möjlighet att bygga upp din kondition och löpstyrka tillsammans i grupp. Och förhoppningsvis är du redo för dina egna sköna rundor i sommar!

Den här gruppen passar dig som är en ”lunkare” eller som inte ha nån som helst löpvana innan men däremot en önskan att börja utveckla din löpning.

 

Detta får du :

•Löpstyrka

•Kondition

•Löpteknik

•Gemenskap

•Känslan

 

Jag coachar er genom intervall pass, kvalitets pass, kortare distans pass, styrka- och teknik övningar och hjälp med att hitta in i ditt löpsteg. Vi börjar från grunden och tar oss vidare framåt. Här får du chansen att kunna bygga upp en starkt löpkropp men framförallt att du ska känna att du kontrollerar din löpning och finner styrkan i den! Allt handlar om att utgå ifrån sig själv och jobba vidare därifrån. Passen är ca 60 minuter. 

Start:15 mars

När: Onsdagar kl. 18.00

Var: Årbystugan

Investering: 1295:-

Early bird: Anmäl din plats innan den 1 februari och betala 1095:-.

Sista dag att kunna anmäla dig är den 1 mars.

BONUS!! Under denna 10 veckors period får du nu ytterligare två tillfällen att haka på ett distans pass på 5 km. Dessa två tillfällen sker lördag förmiddag. Dag och tid kommer efter startad grupp.

 

Anmälan gäller hela 10 veckors programmet.

 

Max antal : 20 platser

Minimum för Startad grupp: 8 platser

VAR BOKAR JAG EN PT LÖPNING OCH VAR HÅLLER VI TILL?
För att boka en tid hos mig så fyll i kontakt formuläret här nedan. Vi utgår i det flesta fall från Årbystugan men undantagsvis utgår vi från mig i Lilla Lövhulta.

 


 

bottom of page