Hand Massage

MINA BEHANDLINGAR

Terapeutisk Massage

En massage med fokus på att läka kroppen. Jag jobbar alltid terapeutiskt och använder mig av mina tekniker som massageterapeut och yogamassör.

Halvkropp 30 min 500:- ( Rygg, nacke)
Halvkropp 45 min 600:- ( Rygg, nacke och baksida ben.)
Helkropp 60 min 700:- ( Kroppens fram-och baksida, ansikte.)
Helkropp 90 minuter 1200:- ( kroppens fram-och baksida, ansikte.)
Eller efter egna önskemål.

Yogamassage

En dynamisk och djupgående helkroppsmassage med rötter i yoga och ayurveda. Med hjälp av yogabaserad stretching hjälper vi kroppen att återgå till sin naturliga balans och hälsa.
Yogamassage motverkar bland annat rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder. Massagen utförs på en madrass på golvet.
ca 60 min 800:-.

ca 90 min minuter 1300:-

Healing

Mina healing behandlingar bokas direkt här:

Spadagar

Jag kan även erbjuda Spadagar tillsammans med Helenas energimassage. Kontakta mig för mer info. För mer info om Lilla Hälsostugan se 

 

Boka tid

Nu kan du boka din tid för behandling på boka direkt. Du kan även boka nån av mina behandlingar som tidigare via mail, sms eller ring så hittar vi en tid som passar. Alla mina behandlingar sker på min mottagning i Lilla Lövhulta. Parkering och kundtoalett finns. När du är på plats är det bara att kliva in i stugan. 

Avbokningsregler

Avbokning av tid skall ske 24 timmar innan bokad tid. Vid senare avbokning eller missad tid debiteras du med hela kostnaden. Vid sen ankomst så är det fortfarande den tiden du bokat för som gäller. Du missar alltså en stund på din behandling. Varför? Om Du får förhinder eller missar din tid av någon anledning så kan jag tyvärr inte stå för den missade kostnaden. Efter 24 timmar har jag inte möjlighet att täcka för din tid och jag förlorar min inkomst. Hoppas att du har förståelse för detta.