top of page
Hand Massage

MINA BEHANDLINGAR

Terapeutisk Massage

En massage med fokus på att läka kroppen. Jag jobbar alltid terapeutiskt och använder mig av mina tekniker som massageterapeut och yogamassör.

Halvkropp 30 min 500:- ( Rygg, nacke)
Halvkropp 45 min 600:- ( Rygg, nacke, baksida ben (valfritt).)
Helkropp 60 min 750:- ( Kroppens fram-och baksida, ansikte. Eller endast hela baksidan)
Helkropp 90 minuter 1200:- ( kroppens fram-och baksida, ansikte.)
Eller efter egna önskemål.

Yogamassage

En dynamisk och djupgående helkroppsmassage med rötter i yoga och ayurveda. Med hjälp av yogabaserad stretching hjälper vi kroppen att återgå till sin naturliga balans och hälsa.
Yogamassage motverkar bland annat rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder. Massagen utförs på en madrass på golvet.
ca 60 min 850:-.

ca 90 min minuter 1300:-

Healing

Mina healing behandlingar bokas direkt här:

Spadagar

Jag kan även erbjuda Spadagar och yoga retreats tillsammans med Helenas energimassage. Kontakta mig för mer info. Dessa dagar tillbringas i Tumbo utanför Eskilstuna på stället Lilla Hälsostugan: se här

 

Avbokningsregler

Avbokning av tid skall ske 24 timmar innan bokad tid. Vid senare avbokning eller missad tid debiteras du med hela kostnaden. Vid sen ankomst så är det fortfarande den tiden du bokat för som gäller. Du missar alltså en stund på din behandling. Varför? Om Du får förhinder eller missar din tid av någon anledning så kan jag tyvärr inte stå för den missade kostnaden. Efter 24 timmar har jag inte möjlighet att täcka för din tid och jag förlorar min inkomst. Hoppas att du har förståelse för detta.

bottom of page