-
Lilla Häslostugan i Tumbo.

Lilla Hälsostugan är en plats för återhämtning. Nära till skog och natur. Allt i sin enkelhet. Sitt och njut av en bok i solen och hör fågelkvitter, eller sitt i vår grillkåta och värm dig efter en promenad i höstvädret. Här är en plats att landa och bara få vara.

En Må Bra-helg
En helg att bara få vara och ladda upp batterierna. För dig och Din inre hälsa. 

Boka en helg tillsammans med dina vänner. Njut av skogspromenader, energimassage, yoga, bastu- och badtunna,  lavendelskorpor och utrensande fotbad. Starta söndagen med ett lugnt yogapass eller kicka igång energierna med afrikansk dans.

Gruppen bör vara 6-7 stycken. Vi har en 4 bäddsstuga och en 2 bäddsstuga ( finns en extrasäng). Ring eller skicka ett mail till oss om bokning, prisuppgift eller mer information. Endast få helger under våren finns lediga.

Vill du skräddarsy en dag eller helg så fixar vi självklart det! Kontakta oss bara för ett prisförslag, så ser vi till att ni får en dag eller helg precis efter era önskemål.

Må Bra dag!


Spendera en hel dag i Lilla Hälsostugan. Vi blandar in yoga för att varva ner och mjuka upp kroppen och på eftermiddagen får du en härlig massage behandling. Vi avslutar dagen tillsammans med en aktivitet i yogans tecken.

Du kan boka en egen dag med dina vänner. Hör av dig så kollar vi vilken dag som passar. Kostnad för en må bra- dag är 1100:-/person, en lättare lunch och fika ingår. 

"Gå inte alltid dit vägen leder,  gå istället där ingen väg finns och lämna spår...."

Du behöver en Flash Player för att kunna se detta
Site Builder drivs av  Vistaprint