-
Energiarbeten

Det finns så mycket runtomkring oss som vi inte alltid kan se eller känna. Jag har sen jag varit liten kunnat ta del av de energier, som ibland kallas andra sidan eller andevärlden, på olika sätt.
Du kan nu boka en privat sittning. Under en privat sittning öppnar jag upp för andevärlden så att anhöriga eller bekanta som lämnat oss får möjlighet att visa att dem finns eller bara komma med kärlek och värme till dig. Det är en fin och läkande stund. Du behöver inte tro det räcker med ett öppet sinne och en nyfikenhet. Jag vet aldrig innan hur en privat sittning blir eller vilka som vill kontakta oss. Det är heller inte alltid alla som får kontakt. Det är helt andevärlden som styr. Jag är bara en kanal mellan oss och andra sidan. Här kan jag även ta hjälp av kort om du behöver vägledning i någon fråga.

En privat sittning kostar just nu 350:- ( Ord. pris 550:-) och tar ca 60-70 minuter.

Är du nyfiken på hur en gruppseans kan gå till? Här har du möjlighet att väcka din nyfikenhet lite till. Var med under en härlig stund med energier från andra sidan tillsammans i grupp. Här kan du boka en egen stund tillsammans med dina vänner och energier från andra sidan. Hör av dig om du vill boka en tid. Kostnad är beroende på hur många ni är.

Husrening, en läkning på plasten du bor på.

Energier påverkar så mycket mer än du tror. Ibland stannar energier kvar på platser dem varken vill eller kan lämna. Ibland ligger det kvar starka energier på platsen vi bor på som behöver en läkning. Precis som kroppen behöver fylla på och rensa bort dåliga energier. Det finns många olika typer av energier som kan påverka oss. Som Jordbundna andar, platsminnen eller från saker du har i hemmet. Du kan uppleva trötthet, värk i kroppen, orolig sömn och även märka av kraftfull aktivitet från jordbundna andar.  

Vill du boka en husrening där jag jobbar med att känna vad just din plats behöver för rening och läkning? Tveka inte att kontakta mig. Husrening är ett stort och kraftfullt arbete och det krävs en stor erfarenhet. Ibland kommer jag att kontakta min mentor för råd då husrening är ett speciellt arbete och ibland behövs det även vägledning från min sida. Ingen plats är den andra lik.

Pris för en husrening är 1200:-,  större bostad/hus 1500:-. Utanför Eskilstuna tillkommer en resekostnad.
Ibland behövs det ett återbesök om du inte upplever att det är lugnt på aktivitet eller annat som dyker upp efter reningen. Återbesök ingår i priset. Ett återbesök bör vara i anslutning till reningen.

Bokar du en tid juni, juli eller augusti betalar du endast 850:- för din husrening.

För mer information tveka inte att kontakta mig!


Site Builder drivs av  Vistaprint